divendres, 27 d’abril del 2012

Sabotatges al periòdic Mediterraneo

Un lector espavilat del Mediterraneo ens ha fet arribar uns quants sabotatges comunicatius que ha localitzat al llarg de la història de la secció "Gentes". Si no la coneixes clarificar que es tracta d'un apartat d’un periòdic de Castelló nodrit de fotografies i textos de felicitacions enviats pels lectors. Tot i que sembla mentida el que us presentem és totalment cert. Acidesa, humor, mala llet, i un periòdic sense criteri. Hitler, Ceacescu, Paul Auster i molts altres són de Castelló!






Nicolás Carratalá, el doble perfecte del dictador romanès Nicolae Ceacescu, rep les felicitacions dels seus néts.

Adolfo per fi pot vore la inexistent pagoda de Togoyama, el somni de la seua vida. A més a més als seus cinc anys era el mateix Adolf Hitler. Tota una proesa, doncs.


Gabriela Mistral, ací en el seu rol de “Paquita”, és una autora xilena guardonada amb el Nobel de Literatura (quan encara no s’havia tret el graduat escolar, amb el què el mèrit és doble).





No sabíem res de la vida secreta del premi Nobel de literatura Saul Bellow, ja mort per cert. No sabíem que havia estat guàrdia civil ni que havia reflexat les seues vivències dins la Benemèrita en un llibre. Quines coses!
Pablo Tauste ens recorda sospitosament a Paul Auster, sinó fóra perquè estem absolutament segurs de la inexistència del premi de relats breus de Salamanca pensaríem que és un cas de suplantació de personalitat.´

Aquestes tan sols són una mostra. Ens han fet arribar més sabotatges. Molts d'ells increibles.

2 comentaris: